Vill du vara med och stödja oss?

Om du vill vara med på denna resa tillsammans med oss för att förbereda Herrens rike, förhärliga Hans Namn och sprida evangeliet till hela skapelsen, så är du mer än välkommen! Kontakta oss isåfall på mejladressen info@moranyeshua.se

Vi är igång med flera projekt och väntar med spänning på att påbörja alla andra uppgifter som Herren har gett oss. Skörden är verkligen stor och arbetarna få och därför ber vi Herren sända arbetare till sin skörd! (Lukasevangeliet 10:2)

All form av hjälp uppskattas men något som vi definitivt är i behov utav är översättning av olika videoklipp så om du behärskar svenska samt ett annat språk så hör gärna av dig till oss! Ju fler språk all material översätts till desto fler kan vi nå ut till med de glada nyheterna!

Vill du donera en summa för att stödja oss ekonomiskt så är du mer än välkommen att göra det och kan då höra av dig till oss på mejl för att fråga om metod för banköverföring. Om du däremot föredrar Swish eller PayPal så kan du skicka din gåva till följande konton:

Swish – 0707507149

Länk till PayPal – paypal.me/MoranYeshua

Avslutningsvis så ber vi om dina fortsatta böner för oss alla som arbetar med att publicera material på denna sida samt på församlingens övriga kommunikationskanaler (Facebook, YouTube och Instagram), så att vi ständigt har Herren Jesus inför våra ögon och att vi välsignas med att nå ut till ännu fler med de glada nyheterna om syndernas förlåtelse och ett evigt liv i Guds fullkomliga rike!

Faderns välsignelse över dig, genom den Helige Andens närvaro och vägledning i ditt liv, i Jesu Kristi Namn!

Amen!